Dobrý den,

děkujeme, že jste kontaktovali naší agenturu Scandinavian study.

Do 48 hodin Vás bude kontaktovat jeden z našich Client Happiness Specialistů (konzultantů), který Vám poradí ohledně možností studia v zahraničí a zodpoví Vaše otázky.

Velmi nám záleží na vztahu, který máme s našimi klienty, a proto se s každým zájemcem o studium chceme co nejvíce seznámit a zjistit jak nejlépe, a zda vůbec, dokážeme pomoci. Nejlepší způsob jak vše probrat je po telefonu. Pokud jste do kontaktního formuláře nezadali správný kontakt na Váš mobilní telefon, tak nám ho zašlete odpovědí na tento email a napište i čas, kdy se Vám hodí v rychlosti probrat studium v zahraničí.

Tím, že si v rychlosti zavoláme, zjistíte nejrychleji, zda Vám dokážeme pomoci a zda s námi vůbec budete chtít spolupracovat na Vaší cestě do zahraničí.

Přidejte se také do jedné z našich Facebookových skupin o studiu v zahraničí. Budete díky tomu pořád v obraze ohledně posledních novinek.

 

Krásný den přeje celý team Scandinavian study

 

P.S.: Studium v zahraničí je skvělá možnost jak si zvednout sebevědomí a dokázat něco, co většina ostatních nedokáže. My jsme to dokázali a rádi pomužeme i Vám.

“All our dreams can come true, if we have the courage to pursue them.”
Walt Disney